Jump to content

Sva Aktivnost

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. - Dodat Death scythe item za stražare ( Guard ). Uzima se komandom /ulti , i daje heal i health boost efekat na 25 sekundi. Moguće ga je iskoristiti samo na pobuni. Ima cooldown od 3 minuta, i može se uzeti na svaka 3 minuta. Aktivira se desnim klikom.
 3. PvP Prijave

  HoK | Filip12345101 [#HoKArmy]
 4. Yesterday
 5. PvP Prijave

  ogio I Aetire [NewDawn]
 6. Update za clotove

  Trebalo bi da je ovo rešeno, lock.
 7. Update za clotove

  Ne igras i ne mjesaj se
 8. Update za clotove

  ne slazem se, jer i guardi imaju sansu da zatvore pobunu, juce ostao 1 blok sad bi mogli staviti da guard moze da zatvori 5 blokova kako bi ugasio pobunu
 9. Update za clotove

  I9 cloth nista ne gubi ni kad ga critas sa s5 axe i imas str2. Slazem se sa predlogom.
 10. Update za clotove

  Slazem se,nije samo zato sto sam inf pa da lakse ubijem guarda ali sad nece moci ni padati tkd dzaba igrati
 11. Update za clotove

  Slazem se.
 12. Update za clotove

  Ovo je previse bolesno ja nzm sto slusate igraca sto se tek vratio na prison(Proxgamer).Cloth ne moze da se ubije no armor sa 1k sword kad pojede encku a kamoli sa p4u3, previse bolesno gasite sto pre ovo i vratiti kako je bilo g9(15 srca) i9(15 srca) i stavite ko i pre da cloth i9 moze da se kupi sa rankom i5 jer ovo je stvarno previse bolesno guard 1 ponese 4 seta zatvori sam pobunu celu bolesno!!!!!!!!!!!!!!
 13. Last week
 14. PvP Prijave

  Felpix i srbmaster [SplikiGang]
 15. PvP Prijave

  Lt_Hammerman i WTF_JC. [ Guard ]
 16. - Dodati questovi. Kada rešite quest dobijate nagradu i određen broj quest poena, pomoću kojih unlockujete nove questove. Guard questovi, Kod Commander-a u Guard bloku. Mining questovi u svakom bloku kod rudnika. Fishing questovi, na /warp ribolov. Questovi kod Butcher-a u kantini. ( /warp kantina ) Questovi na /warp drva, kod Lumberjack-a. Za sve komande vezane za questove kucate /quests, a evo nekih osnovnih komandi. /quests quit <ime questa> - Otkazujete trenutni quest. /quests stats - Prikazuje vam vašu trenutnu quest statistiku. /quest - Prikazuje vam quest koji trenutno radite. /quests list <broj strane> - Prikazuje vam sve postojeće questove. Ali kako se rade questovi? Prvo treba da nađete lika koji vam daje quest, npr. Commander-a. Zatim treba da odaberete quest koji želite da radite. To ćete učiniti tako što ćete u chat ukucati određen broj da biste izabrali opciju. Na primer, recimo da vam je u chat izbacilo ovo nakon što ste kliknuli desni klik na Commander-a: Hitman Master Keep 1 Master Keep 2 Cancel Ako želite da, na primer, radite quest Hitman, treba da ukucate broj 1 u chat. Nakon toga dobićete opis questa koji ste izabrali i bićete upitani da li želite da radite taj quest, ovako: - Hitman - Kill 10 players and return to the g block. Accept quest? Yes / No Ako želite da radite taj quest, kucate Yes u chat. Ako ne želite, kucate No. Takođe možete raditi samo 1 quest istovremeno. * Mali "easter egg": likove koji vam daju questove ( Commander, Lumberjack, Miner ... ) možete tokom pobune odbaciti palicom, ali će se oni uvek vratiti na prvobitnu poziciju. - Dodat Prison Crate, koji se nalazi na spawnu. Prison Crate Key možete kupiti u TokenShop-u za 300 tokena. - Guard Crate premešten sa spawna u Guard blok. - Dodat kit Uniforma2 za stražare, dostupan svim stražarima koji su Guard 3 ili viši rank. ( /kit uniforma2 ) - Uklonjen cloth oklop, ostavljeni su samo kapa i mač. Takođe od sada svako može kupiti svaki cloth kod Black Merchant-a. Moguće dodatne izmene.
 17. PvP Prijave

  LordProtector i schwazz Ime (Burgeri)
 18. Shematica

  Svi modovi sem optifine su zabranjeni.
 19. Shematica

  Da li je dozvoljen Shematica mod ? To je mod u koji može da se učita neka građevina i onda da se na serveru vidi hologram te građevina, tako da bi se lakše napravila. Mod ne dodaje nikakve iteme nikakvu vrstu boosta igre.
 20. Skin

  Zdravo, ima sigurno godinu dana kako sam prestao da igram sada sam se vratio. Medjutim nema mi skina cak nemam ni skin poene a znam da sam zadnju grupu uplatio hero . Probao sam i /skinreload ali nista.
 21. KitPvP Kit

  Roker Bog pvpa
 22. Dobio sam ban

  Dobio si ban za cit
 23. PvP Prijave

  VATER99 i Quicky [GucciGang]
 24. Dobio sam ban

  Ljudi dobio sam ban za vise akaunta a nisam koristio...drug kad je spavao kod mene igrao je to vam je cista glupost bolje promenite to...
 25. Hopper minecart

  nek je, al je moguce duplirati iteme sa njime tkd, nece on biti ubacivan
 26. Hopper minecart

  Hopper minecart je neophodan za mnoge farme.
 27. Hopper minecart

  na ovo pitanje je par puta odgovarano, zbog dupliranja itema.
 28. Hopper minecart

  Zašto ste ukinuli pravljenje hopper minecart-a?
 1. Učitaj još aktivnosti
×