Jump to content

Sva Aktivnost

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Bug , ne znam gde da stavim ovu temu pa sam ovde

  Kada kupiš item u TokenShop-u, ako ti je inventory pun, item koji si kupio nestaje. Uostalom, to ti je bilo napomenuto kad si kupovao item.
 3. Pre 5 minuta sam usao u token shop da kupim jedan lucky kramp , nisam primetio da mi je inv full a ja sam uplatio kupovinu.. Gde je sad taj pik ?
 4. Yesterday
 5. King Of PvP

  KingOfPvP se odrzava 22.07.2018 u 22:30h. Na ovom Event-u ucestvuju pobednici LastMan-a: Filip12345101 TheKingZlatko iPhoneS8 McDreamyyy RodPolse MiDget98 Igra se sistem eliminacije u 1v1 gde ih na kraju cekaju vredne nagrade zavisnosti od mesta koje osvoje.
 6. Inside LightRepublic

  Kasnis i ne prijavljuje se ovde btw
 7. Inside LightRepublic

  Resio sam sve :3
 8. Inside LightRepublic

  Ako moze da se obrisu home-ovi svih igraca koji tp u bazi,i rollback,zbog cestova....
 9. Inside LightRepublic

  Prijavljujem igraca marko06 za inside.Ako moze provera,sam je leftao f,srusio cestove,msm da ce sad i spawnere.
 10. pitanje sine

  Ne vidim sto bi ova tema stajala ovde, imas zanimaciju ko deo foruma pa tamo postavi pitanje.
 11. pitanje sine

  Ko je osnovao KGB Minecraft Zajednicu i prvi bio op na serveru.
 12. Aj dobar

  xAcKe4 ista ip adresa = tvoj komp pored svega i XRayTweaker mod. nulta tolerancija prema citerima, uzivaj u zivotu. Perm i sa foruma takvi ko ti nam ne trebaju.
 13. Last week
 14. strajja7

  Pretjerao sam, samo sam bio nervozan. Igrac strajja7 odlicno obavlja svoje duznosti kao moderator. Ovom prilikom ga zelim pohvaliti.
 15. strajja7

  Kontrolisite malo ove modove sto se kurce sa tom titulom. Dobijam mute 8h ni za sta.. Ako se ovako nastavi imat cete nevjerovatan spam zalbi od igraca
 16. Aj dobar

  Ovo nje mesto za trazenje unbana.
 17. Aj dobar

  Ima dobre dece koji vole da mi nameste ovako ban 14 jula a ja otiso 12 jula na operaciju msm dobar je srv stvarno dace oni meni ban a nemaju niti dokaza niti nista posto kidare igraju na 1.12.2 pvp pa se nesto kurce da znaju pa kad dodje neko bolji i killa ih odma "hacker" dobar server ali sve neke dresirane i razmazene kidare koje su samo toxicne kidare i napaljene na igru a pogotovo onaj mod sto je uvek na kitpvp bmk ko je iskreno ali svejedno je neki mrtvi kid , unbanajte me dajete mi perm poste 2 dana "bez razloga" vidi se da nije trebao da postgoji ovakav server
 18. KitPvP Crate

  = ] Ubacen je Crate na KitPvP serveru. - Komanda za otvaranje Crate-a je /cc - Pored standardnih Crate-ova "Normal, Rare i Epic" ubacen je i KitPvP Crate. - Kljuc za KitPvP Crate mozete dobiti putem token shop-a, komandom /token. - Takodje postoji random sansa dobijanja kljuca pomocu Vaseg pvp skill-a, uzivajte .
 19. strajja7

  Jeste.
 20. WTF

  Kys
 21. WTF

  Ogio da si i malo upucen znao bi da kad sednes na svinju ona postaje nevidljiva
 22. WTF

  hahahahahhahaha tako je
 23. Zahtjev za unban...

  Ovo nije mesto za trazenje unbana.
 24. WTF

  A u pozadini cepamo noobiese
 25. WTF

  + = Prost matis.
 26. WTF

 27. strajja7

  Znaci na kit pvp sam dosao i rekao "strajja7 cmar" i lik me banovao 5 dana? (mozete provjeriti logove bio sam na mobitelu) On je neka posebna osoba pa me banuje 5 dana ??
 28. Zahtjev za unban...

  Zdravo... Ja sam AlinMC banovan sam sa servera. Pa ako moze nekako da me unban. Molim vas.... Necu vise koristiti X-ray.
 1. Učitaj još aktivnosti
×